Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΟ..!


Το IMPERIA ICE CLUB άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και σίγουρα ασυνήθιστο μπαρ με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ειδικά για τα δικά μας μεσογειακά δεδομένα. Μετά λοιπόν τα ice hotels και clubs στις Σκανδιναβικές χώρες, ήρθε η σειρά της Αθηνάς της δεύτερης σε σειρά πόλης μετά το Μιλάνο να υιοθετήσει την ιδέα.




Στο ξενοδοχείο Fresh στην οδό Σοφοκλέους 26 βρίσκεται το παγωμένο μπαρ για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκαν 30 τόνοι πάγου. Τα κομμάτια του συμπαγούς πάγου σκαλίστηκαν πραγματικά στο χέρι για να συνθέσουν ολόκληρο το σκηνικό. Τα πάντα στο χώρο ,οι τοίχοι, η μπάρα, τα ποτήρια, ο καναπές, και τα φωτιστικά είναι όλα από πάγο.





Αρχικά εισέρχεστε σε ένα lounge bar που λειτουργεί και ως χώρος υποδοχής και αναμονής στο οποίο η θερμοκρασία είναι στους 21 βαθμούς κελσίου. Εκεί αρχίζει η προετοιμασία... Ξεκινάτε τρώγοντας zakuskis ρωσικά finger food δηλαδή και ακούτε world και ethnic ήχους. Εκεί φοράτε ισοθερμικά τζάκετ και γάντια που σας προμηθεύουν και εισέρχεστε στον προθάλαμο ο ποιος βρίσκεται στους 5 βαθμούς κελσίου. Μετά από λίγη ώρα και μόλις το σώμα σας έχει προσαρμοστεί στην θερμοκρασία ανοίγουν οι πόρτες και μπροστά σας αποκαλύπτεται το παγωμένο τοπίο των -5 βαθμών κελσίου...





Το μπαρ χωράει 15 άτομα και σερβίρεται μόνο βότκα αφού είναι το μοναδικό ποτό που αντέχει σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής μέσα στο μπαρ είναι τα 25 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα περνάτε ξανά από τον εξομοιωτή για να καταλήξετε και πάλι στο lounge bar και να συνεχίσετε την διασκέδαση σας.





Η είσοδος είναι 25 ευρώ με τρία κοκτέιλ βότκας . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χορεύετε με την δυνατή dance μουσική που παίζει ο dj ώστε να παραμένετε ζεστοί.... Το Imperia Ice Club είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας από τις 20:00 μέχρι και τις πολύ πρωινές ώρες τα Παρασκευοσαββατα. Καλή διασκέδαση...


Δεν υπάρχουν σχόλια: